Een wervelende uitwisselingsmarkt rond kleuteronderwijs

Op Kleutergewijs schrijven we over onderzoek, innovatie en reflectie. Die inzichten vertalen we maar wat graag naar de praktijk. Ben je nieuwsgierig naar de projecten van onze bloggers? Dan ben je welkom op onze ontmoetingsdag op 7 juni. Schrijf nu in!

Centraal die dag staat een uitwisselingsmarkt waarop onze bloggers en hun directe collega’s hun projecten voorstellen rond sociale vaardigheden, taal, multimedia, diversiteit en nog heel wat meer. Je zal niet alleen materialen zien, maar ook uitgebreid de gelegenheid krijgen om te spreken en te netwerken. De lijst met standjes vind je vanaf nu op onze website.

Verder hebben we nog enkele plaatsen over op de uitwisselingsmarkt. Indien je als trouwe lezer jouw innoverend project wil voorstellen met een standje, stuur dan zo snel mogelijk een mailtje met de inhoud naar Liesl Veulemans. Je zal wel begrijpen dat we geen commerciële standjes willen. Zowel kleuterleerkrachten, als directies, coaches, lerarenopleiders, vormingswerkers zijn welkom.

Een gedachte over “Een wervelende uitwisselingsmarkt rond kleuteronderwijs

  1. Ik volg de blog en vind de artikels steeds super interessant! Ik had er dan ook graag willen bij zijn, maar aangezien 7 juni een gewone werkdag is sta ik uiteraard in de klas. Jammer 😦

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.